Suli Szamuráj Kézművestábor Zsámbékon 2016 - Országos Shiatsu Egyesület
A Shiatsu Egyesület célja a shiatsu terápia partner- és önkezelő módszereinek népszerűsítése, valamint az érintés jelentőségének, közérzetjavító, egészségmegőrző hatásainak megismertetése minden korosztállyal.
shiatsu, egyesület, suli szamuráj, szamuráj masszázs, érintés, iskolai masszázs, pontnyomás, ujjnyomás
22200
post-template-default,single,single-post,postid-22200,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Suli Szamuráj Kézművestábor Zsámbékon 2016

Suli Szamuráj program Zsámbékon a Mini Műterem kézműves táborában: 2016 júliusának elején újra suli szamurájt tanulhattak a nyári napközis tábor résztvevői Zsámbékon a nyakas-hegyen a Mini Műterem Egyesület kézműves táborában délelőttönként.

17 fő 5 és 10 év közötti gyermekkel élveztük a Nyakas-hegy szépségét, nyugalmát és az egymáson gyakorolt szamuráj masszázs jótékony hatásait.

Ismét nagy örömmel fogadták a gyermekek a szamuráj tanításokat és érdeklődéssel hallgatták Kokoo és Hanako elbeszéléseit az erőről.

Ebben az évben különlegessé tette a tábort a játékos anatómia oktatás, amelynek elsöprő sikere volt. Külön köszönet Szemethy Orsolyának, a tábor vezetőjének minden segítségéért és Gerzsenyiné Henrietta ovónőnek a támogatásért.

A tábor utolsó napján interaktívan bemutattuk a szülőknek, hogy mit tanultunk a héten, így ők is részesülhettek a szamuráj masszázsban.

Jövőre újra találkozunk!