Suli Szamuráj a Gyerek Szigeten! (június 27-28, 10.00-18.00) - Országos Shiatsu Egyesület
A Shiatsu Egyesület célja a shiatsu terápia partner- és önkezelő módszereinek népszerűsítése, valamint az érintés jelentőségének, közérzetjavító, egészségmegőrző hatásainak megismertetése minden korosztállyal.
shiatsu, egyesület, suli szamuráj, szamuráj masszázs, érintés, iskolai masszázs, pontnyomás, ujjnyomás
21856
post-template-default,single,single-post,postid-21856,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Suli Szamuráj a Gyerek Szigeten! (június 27-28, 10.00-18.00)

Ha Te is érezted már tanulás közben, hogy fáj a hátad, vállad vagy nagyon izgulsz felelés, dolgozatírás előtt, akkor a legjobb helyen jársz! Gyere és próbáld ki ezt az egyedülálló masszázs programot, melyet Európa több országában már több ezer 6-10 éves kisdiák használ nap mint nap az iskolákban, hogy könnyebben, gyorsabban, hatékonyabban tudjanak tanulni, egészségesebbek legyenek és még egy kis játékot is csempésszenek az egyhangú iskolai órák közé. Titkos tippjeink segítségével megtanulhatod, hogyan juthatsz még több energiához, ha már elfáradtál. Amennyiben mégis pihenésre vágysz, kipróbálhatod nálunk az origamit, festhetsz saját varázskövet vagy japán írásjeleket rajzolhatsz. Fél óránként Suli Szamuráj masszázsbemutató és gyakorlás!