Érintés Fesztivál - 2017. június 2-4. - Országos Shiatsu Egyesület
A Shiatsu Egyesület célja a shiatsu terápia partner- és önkezelő módszereinek népszerűsítése, valamint az érintés jelentőségének, közérzetjavító, egészségmegőrző hatásainak megismertetése minden korosztállyal.
shiatsu, egyesület, suli szamuráj, szamuráj masszázs, érintés, iskolai masszázs, pontnyomás, ujjnyomás
22493
post-template-default,single,single-post,postid-22493,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Érintés Fesztivál – 2017. június 2-4.

Ezen a nyáron az Országos Shiatsu Egyesület sok rendezvény résztvevője lehet. Ezek közül az első az

 

2017. június 2-4. Budapest

Egy friss, új kezdeményezés, amely szeretné bemutatni, hogy az érintés milyen fontos testi-lelki-szellemi szükségletünk. Azért csatlakoztunk a programsorozathoz, mert a szervező a shiatsu értékrendjével is megegyező gondolatok mentén kívánja bemutatni  az érintés hatásait, fontosságát, szerepét életünkben.

Vasárnap két műhelybe is várjuk az érdeklődőket. A Segíts magadon! című programra várjuk azokat a kíváncsi embereket, akik megtanulnák, hogyan kezeljék az egyszerűbb testi-lelki kellemetlenségeiket egy-egy önsegítő technika segítségével.

Nagy örömünkre Suli Szamuráj programunk is helyet kapott a fesztiválon. Ugyan az iskolaidő hamarosan véget ér, de néhány praktikus masszázs mozdulatot érdemes elsajátítani a szünet idejére is! Várjuk a gyermekes családok tagjait, kicsiktől-nagyokig, valamint a pedagógusokat illetve azokat a szakembereket, akik gyermekekkel dolgoznak mindennapjaikban.

Nézzétek meg Jászberényi Éva előadását a témákról:

 

Az előadásokra, műhelyekre a helyszín korlátozott befogadóképessége miatt regisztrálni szükséges. A programok linkjeit használva vagy itt megteheted.

Szeretettel várunk!