Baba shiatsu szakembereknek - 2019. október 4-6. és november 15-17. - Országos Shiatsu Egyesület
A Shiatsu Egyesület célja a shiatsu terápia partner- és önkezelő módszereinek népszerűsítése, valamint az érintés jelentőségének, közérzetjavító, egészségmegőrző hatásainak megismertetése minden korosztállyal.
shiatsu, egyesület, suli szamuráj, szamuráj masszázs, érintés, iskolai masszázs, pontnyomás, ujjnyomás
22674
post-template-default,single,single-post,postid-22674,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Baba shiatsu szakembereknek – 2019. október 4-6. és november 15-17.

 

Közkívánatra újra baba shiatsu tanfolyam – megújult tematikával!

 

Életünket már a fogantatásunktól befolyásolja, milyen tapasztalatok mentén  válunk azzá, akik vagyunk. A csecsemők első évében a mozgásuk döntő szerepet játszik későbbi személyiségük, tanulásra való képességük kialakulásában. Olyan létfontosságú mozgások elsajátítása és agyi idegpálya összehangolódások zajlanak ilyenkor, amik révén a kisiskolás korban például majd képessé válunk írni és olvasni. Ismert tény, hogy a csecsemőkori mászás kimaradása és  a diszlexia (olvasási zavarok) kialakulása között összefüggés van. Erről és sok egyéb hasonló tünetről, következményről és korrekciós lehetőségről is szól ez a tanfolyam.

A tanfolyam alapját az “energetikai fejlődés koncepciója” adja, mely kombinálja modern ismereteinket a csecsemők fejlődéséről a keleti energetikai megközelítésű szemléletmódok meridiánevolúcióról szóló nézeteivel. Ezek szerint a motoros, szenzoros és érzelmi fejlődésünk és a meridiánok rendszere egymást támogatva és szorosan összekapcsolódva befolyásolják szervezetünk érését és növekedését. Ez az új, átfogó nézőpont alapvetően különbözik más babamasszázsok szemléletétől. A baba shiatsuról itt olvashatsz bővebben.

 

Időpont: 2019. október 4-6. és november 15-17.

A tanfolyam további részleteit itt találod.